De sterrenwereld

De sterren wereld,

Deze reis en de energieën waar je nu mee in aanraking komt verschillen wezenlijk van wat jein de Maan en Zonwereld hebt ervaren. Bij de Maan waren de energieën subtiel,    bij  Zon groots en heftig.          Nu bij de Sterrenzijn ze nut en alles tegelijk. Terwijl er Nut gebeurt , ervaar je alles. Terwijl je door onmetelijke ruimtes reist, ervaar je het kleinste detail. Je bent in jezelf en neemt jezelf van buiten waar. Na afloop ben je compleet rustig en totaal opgewonden. Het onmogelijke is typerend voor de Sterren. Het geeft aan dat je buiten ruimte en tijd gaat. Wanneer je jezelf traint om langere reizen naar de Sterrenwereld te maken, zul je merken dat je lichaams processen tijdens deze reizen veranderen je adem en hartslag vallen geheel o bijna stil. Na afloop voel je je verfrist en verjongd.
Bij deze Stap ervaar je een derde en verrassend gezicht van de Godin de leegt In plaats van een gezicht zie je leegte. Niet het gezicht van de leegte. Nee het is nog extremer Je zitleegte. Een vibrerende aanwezige leegte, die j, wanneer je je aan haar overgeeft, draagt en voedt en verjongt. Ook voor deze Godin die geen Godin is, is er een Naam Nut. Zij is de nacht, een Egyptische nacht godin. Nut is de naam loosheid die door de nacht wordt uitgebeeld.

 

 

 

 

 

 

 

Ervaar de goddelijkheid van je eigen baarmoeder
Een andere weg naar de Sterrenwereld is die via je eigen baarmoeder, Ontdek haar energieën, kleur , krachten, en vermogens. Daal nog verder in en kom in dei ruimte die tijdloos is, waar het leven nog geboren werd. Wees bereid je identiteit achter te laten om dei ruimte nog verder in te kunnen. Besef steeds de analogie: dit is waar de Godin het ongeboren leven koestert; hier gebeurt het wonder dat uit het niets, uit Nut, leven ontstaat; hier ben ik begonnen. Wat was er voor mijn begin? Ga in de baarmoeder en, wanneer je vrouw bent, voel de baarmoeder in je. Ervaar de goddelijkheid van je eigen baar moeder, de heiligheid die je in je draagt als vrouw. Daal af in je vermogen om leven te creëren waar eerst geen leven was. Wees bij het wonder dat de baarmoeder in jou zit en jij in de baarmoeder.

Tijdens het schilderen mag je de stilte ervaren in je zelf en je concentreren op de leegte. Wat is er in de leegte het niets. Alleen energieën die vibreren. Je kunt de reis maken dus omgekeerd. Waar kom je vandaan.