Welkom

Welkom op mijn site,

Mijn naam doet er eigenlijk niet zo toe. Het is niet wie ik ben.

Het is een naam aan mij gegeven. Zoals je woorden geeft aan alles. Wie ben ik dan wel?

Nou, voor wie dat interessant vind. Ik ben liefdevol naar anderen, en mezelf. Hou van gezelligheid, maar kan ook goed alleen zijn. Als ik dan maar kan creëren. Verder ben ik een gevoelsmens. Hoog sensitief, en medium.

Weet dat ik geboren ben als type romanticus van het enneagram.  Heel creatief en maak schilderijen, Geef  schilder workshops met thema’s. Die thema’s zet ik zelf in elkaar met een mooie visualisatie die ik ook zelf schrijf. Mooie muziek erbij zoeken, en er is magie tijdens de workshops.

Ik vind het geweldig om anderen terug te laten keren,  naar wie ze in essentie zijn. Nog voordat er andere verdedigingen in het leven de kop op steken. Men gaat leven naar die verdediging zodat je steeds verder weg drijft, van het  essentie type. Dus terug naar wie je werkelijk bent. Dat is mijn motto. Daardoor krijg je de routekaart naar je talenten, en snap je steeds meer waarom je doet zoals  je doet, en reageert vanuit de emotie.

Ik heb vele verschillende werkgevers  gehad, en in diverse  branches gewerkt. Winkelketens, supervisor, voor goede doelen, In de zorg, als receptioniste, doktersassistente, zakelijke wereld, Het bankwezen, Telkens werd mijn contract niet verlengt of er was een faillissement of een overname. Bij de laatste werkgever zonk de moet me in de schoenen. Ik wilde niet meer werken voor een werkgever. Het bewijzen,  en steeds weer een nieuw bedrijf leren kennen, en nieuwe werkzaamheden. Weer andere collega’s. Vooral weer solliciteren en bewijzen dat je de baan aankan en ze jouw moeten kiezen.

Ik besloot nu, te kiezen voor mezelf. De beste beslissing ooit. Doen wat bij mij past. Wat ik leuk vind.Waar mijn talenten liggen. Er viel op dat moment letterlijk iets van me af. Dit betekende ook zelfonderzoek  en ontwikkeling. Wat waren mijn talenten dan? Wat had ik zelf te bieden aan anderen?,ik maakte een spirituele groei door met veel kennis, over de zin van het leven, en onze route die we steeds opnieuw lopen,
Ook waarom we verdwalen in alle keuzes die er zijn.

Eerst ben ik reiki master geworden, omdat ik het lichaam kon lezen, en al genezende krachten via mijn handen scheen te bezitten. Men had veel aan de healing, en ik zag dat ik echt mensen kon helpen. Ze kwamen terug, en de pijn verzachte, of inzichten kwamen boven drijven. Wat er vooral gebeurde was, dat mensen ook wilde praten, en veel problemen hadden met zichzelf of anderen om hen heen.

Dit bracht mij op het pad van het enneagram. Een openbaring. Zoveel kennis zit er in het enneagram. Alles viel in eens op zijn plek. Bij de weg  naar vrijheid die ik gelopen heb, kwam het besef, dat ieder mens bevrijd  kan worden uit het doolhof. Bevrijd uit de binnenkant van de cirkel van het enneagram. Je de blokkade niet meer mee hoeft te dragen.

Allerlei verschillende enneagram modellen vormen een bol. Een 3D van het enneagram. Het enneagram heeft negen punten. Op elk punt ondervind je een andere energie. Bijvoorbeeld bij punt 1. Punt 1 staat voor de perfectionist, maar ook voor willen. Voor het volmaakte en voor veiligheid. Leg dat op elkaar en je krijgt al een hele uitleg. Zo heb je nog 8 punten op het enneagram.

Op deze  website  vind je iets meer uitleg  over het enneagram. Ik ben college gaan volgen bij Willem jan van de Wetering, ( de autoriteit in Nederland met het enneagram) inmiddels ben ik enneagram professional coach. Dit omdat ik mensen wil helpen vrij te zijn van alles. Vrij van het verleden. Vrij van verdedigingen die niets opleveren. Vrij om talenten naar voren te schuiven. Dat je kan doen wat bij je past en waar je blij van word. Geen baan waarin je alleen maar geleefd word. Dat je weer volledig op jezelf kunt vertrouwen.

Daarbij kwam, dat mijn dochter verhuisde en ik de zolderverdieping tot een groot atelier maakte. Daar ontstond het idee workshops te geven voor schilderen.Dat werd een uniek concept met succes. Ook daar klopte alles voor mijn gevoel. Er gebeurde iets met de schilderijen van de cursisten. De ziel liet zich zien.

Ook hier had ik de schilder talenten al ontwikkeld door lessen te volgen,
en ik schilderde heel veel.
Mijn creativiteit kan ik met de schilderworkshop  vorm geven.
Zo kreeg mijn praktijk Wiel van licht steeds meer body en Vorm.

Het is vooral de weg er naar toe die het  zo interessant maakt. Elke kleine overwinning brengt grote vreugde met zich mee. Het gevoel dat alles klopt. Dit is wie ik ben en wil zijn. Laten we vooral niet alleen aan het doel denken. Geniet ook van de tocht naar het doel toe. Anders vergeet je in het nu te leven. Die weg is minstens zo mooi.

Geïnteresseerd geraakt door mijn verhaal. Neem gerust contact op.
Ik gun iedereen vrijheid en geluk  in zijn leven.

Dat kan ik bieden met de coaching waarbij ik gebruik maak van verschillende enneagram modellen. Onder andere, De weg naar vrijheid, en het procesmodel, maar ook, het  spirituele model en de engelen.

Verder zijn mijn schilderworkshops ontspannend, en ga je naar de kern van de ziel waardoor je al werkt aan, de weg  naar vrijheid. Reiki is een mooie toevoeging hierbij.

 

Ik zie jouw