Reikicursus

reikiDoor aangesloten te zijn bij de vereniging cirkel of reiki Natural Healing. Heb je enige controle over de kwaliteit en puurheid van het reiki systeem. Er was een tijd dat je voor reikimaster 10.000 euro moest neer leggen. De bedoeling was dat alleen de elite dan gebruik konden maken van deze universele levens energie. Vandaag de dag vinden we gelukkig dat reiki voor iedereen toegankelijk moet zijn. Het is immers een universele energie waar gebruik van  gemaakt kan worden.

Zelf heb ik 14 jaar geleden mijn reiki 1 behaald bij Sunny Nederlof. Één van de eerste masters in Nederland.  Dat was toen in zijn huiskamer. Ik was er heel erg van onder de indruk. Tijdens mijn reiki 1 gebeurde er al heel veel. Mijn handen begonnen vreselijk te prikken. Het voelde als  kleine speldenprikjes. Als ik aan Reiki dacht begon de energie  al te stromen.

In 2013  mijn Reiki twee gehaald. Ik voelde na de inwijding meteen meer ruimte om mij heen.
Dat is niet zo gek, omdat je bij twee immers ook op afstand kan healen. Ook zag ik meer de verbondenheid van alle levende wezens om mij heen. We komen tenslotte uit de zelfde verlichte bron.

Ook nog net aan het einde van 2013 mijn mastergraad behaald. Hierbij was een intens traject nodig om de symbolen en de inwijdingen goed te leren. Ook de Reiki leefwijze is hierbij van toepassing. Meteen wil ik deze intense natuurlijke geneeskracht overdragen aan anderen. Zodat ook anderen gebruik kunnen maken van deze energie. Ik geef de inwijdingen en uitleg over reiki en de symbolen. Zelfhealing en healing aan anderen. Bij twee leer je hoe je op afstand kan healen en de symbolen kunt gebruiken. Bij de mastergraad kan intensieve coaching nodig zijn.

Wees Reiki en geef aandacht aan al wat leeft. 
Begin met Reiki 1 vanaf februari.

Bel voor informatie 06-43577799