De Maanwereld

De Maanwereld 

We gaan vanavond werken met de aarde energie. Elke avond een andere wereld. Vanavond de aarde, De andere planeten hebben elkaar ook nodig ook om te bestaan in hun huidige vorm.
5000 jaar geleden leefden langs de middellandse zee alleen priesteressen Er waren ook mannen maar de vrouwen waren in de meerderheid. Iedereen behandelde elkaar met respect. Het waren priesteressen omdat ze in contact stonden met de bron. De aarde, de planeten, de stand van de sterren.Hun voorouders enz. Als de priesteressen informatie wilde dan vroegen ze dat aan hun gidsen of kregen in hun dromen de antwoorden waar ze naar zochten. Dit zijn wij verleerd. omdat alles via internet gaat of tv. Informatie ligt voor het oprapen. Wat we daarbij niet mee krijgen is de beleving en diepgang om iets uit te diepen,
Om priesteres te worden is het dus de bedoeling om te voelen wat er in je hart leeft. De seizoenen te beleven, Je kunt nu zeggen ik blijf binnen bij de kachel en doe alles met de auto en niet op de fiets. Of ik bestel wat te eten. Om de winter niet echt te voelen. Evenals de regen. We leven niet met de natuur, de wind de regen of tropisch warm. We hebben onze huizen alwaar we het ons gerieflijk maken. Dat is niet erg maar om priesteres te worden en de inzichten te krijgen en spiritueel te groeien gaat het om volharding en beleving van de seizoenen. De wind en regen te voelen.

Ik betrek toch even het enneagram erbij. Er zijn negen planeten Dus negen energieen Wij gaan werken met de vier hoofd energieen. Aarde Maan Zon en sterren
Bij alle vier liggen andere schatten verborgen. We kunnen nu alleen de heen weg gaan in grote stappen omdat we het nu toch wat samen moeten vatten. Normaal loop je de heen weg in acht stappen en de terug weg ook.

Gemaakt door Joke de groot-karelsen

De Aarde
Onze ik We merken dat we afgescheiden zijn van anderen. We zijn niet 1 met onze moeder en we merken dat het speelgoed waar we mee speelden staat los van ons. We worden in eenheid geboren. Tot we als baby gaan huilen en de moeder niet meteen komt. Dat is het eerste besef van afgescheiden zijn.
Onze angst op aarde is isolement. We willen ons verbinden. Sommigen gaat dat makkelijker af dan anderen.
Wat doen we hier op aarde Hebben we ons aardse bestaan hier geaccepteerd. Aarde ennergie is respect voor al wat hier leeft.
Voel jij de wind en de regen Hoor je de roep van gaya De godin moeder aarde.