Het sprituele

Engelen enneagram en het spirituele enneagram,

Engelen zijn er in energie. Ze zijn om ons heen, en willen van alles vertellen of meegeven. We kunnen onze wensen uitspreken, en vragen om hulp. Ze helpen ons naar een hoger doel. Of het vinden van jouw missie. Daarbij helpen ze ook in ons proces in het enneagram. De engelkaarten geven een hoop inzicht. De Aartsengelen hebben invloed op het enneagram. engelen willen ons graag helpen om de juiste keuze te maken.

enneagram

Er word met deze legging van engelen op het enneagram veel duidelijk over het proces van jouw leven.

Spiritualiteit is het voelen van de liefde om ons heen. Alles staat in verbinding met elkaar. Alles is energie, en dat is ook wat jij bent. Alles is zoals het moet zijn. het enneagram is een holistisch beeld, die een wereld laat zien die heel is. Alles past in elkaar, en is zoals het moet zijn. liefde brengt je de transformatie die nodig is, om geen dualiteit meer te ervaren. De strijd zit in jezelf. Jij bent vrijheid. Je bent liefde. Je gaat zien, dat je geen onderdeel bent, maar je bent de wereld, de oceaan, en de lucht. het enneagram geeft de route aan op je spirituele pad.

 

kwaliteiten voor spirituele groei;

 • Je missie (waarvoor ben jij hier)
 • doorzettingsvermogen
 • je voelt je verbonden met alles om je heen, en verspreid je liefde.

Spiritualiteit laat je de 9 stappen naar spirituele groei zien. Je kunt bij mij in de praktijk je spirituele pad onderzoeken. Met behulp van de 9 stappen in het enneagram. Deze staan weer in verbinding met de karaktertypen. Daar aan verbonden de zeven tools naar spiritualiteit. Een mooie weg om te bewandelen. Een houvast om je levensmissie te vinden.  de stappen:

 1. Volmaakte
 2. Je voorraad
 3. Magazijn
 4. Bestaan
 5. Klank en Ruimte
 6. Levensadem
 7. Vorm en kleur
 8. Kracht
 9. Bron