Wie vinden we in onze ziel?

Dat is de plek wie we werkelijk zijn. Daar diep van binnen zit onze ziel. Voor mij is de plaats van de ziel om en in mijn hart. Daar zit onze echte denkwereld. Denken met je hart is dus eigenlijk gehoor geven aan het gevoel.

Dat is niet voor iedereen zo eenvoudig want, je hebt denkers, doeners en natuurlijk ook( die het wel makkelijker vinden), de voelers. Ga eens na voor je zelf wat er bij jouw eerst komt. Als je je ogen sluit. Wat ervaar je dan als eerst. Waar zit je gevoel. Probeer verder te gaan dan de emotie. De emotie is slechts een uiting van het echte gevoel. We hebben een blauwdruk van voor onze geboorte. Doordat wij door allerlei wereldse en maatschappelijke zaken vervreemd raken van onze kern. Vervreemd van ons gevoel, raken we in de war. We weten niet meer wie we echt zijn. Wie ben je eigenlijk en voornamelijk wat doe je hier. Dat antwoord ben je verloren tijdens je reis hier op aarde.

Door reiki healing komen ook inzichten naar voren en kan er oud karma geheeld worden. Ook karma in dit leven wat je hebt opgebouwd. Door reiki ga je simpelweg naar de blokkade die je voortgang in de weg zit. Reiki heelt, en ondersteunt je op je pad in dit leven. Het brengt natuurlijk nog zoveel meer. het brengt je ontspanning en helpt bij pijnbestrijding.

Mijn ervaring met cliënten is, dat er velen zijn die hun leven anders gaan lijden. Meer uit zichzelf gaan leven en durven te genieten.Gaan makkelijker naar hun gevoel. Hechten meer waarde aan het eigen gevoel. De passie keert terug. Dit zijn mooie handvatten om je leven lang mee verder te kunnen.Velen hebben werk wat ze helemaal niet leuk vinden maar het doen omdat er simpelweg brood op de plank moet. Hoe zou het zijn als je werk hebt, waar je voldoening uit haalt, en daar je brood mee op de plank krijgt. Als je gaat leven naar wie je werkelijk bent. Je talenten ontdekt, waarvan je diep van binnen gewoon weet dat het je talenten zijn. Het was alleen zo eng om er aan toe te geven en er voor te gaan. Als je leeft naar wat de maatschappij van je verwacht en niet meer luistert naar je wat je werkelijk wil, zou je het als een gevangenis kunnen ervaren.

Kom weer terug in je kern en word wakker in jouw persoonlijke mooie werkelijke wereld.

Reikitherapeut voor healing/reading en inwijdingen
Enneagram professional coach
Kunstenares   helend schilderen   

Wie vinden we in onze ziel?