Verschillende workshops

workshops;                                                                             

Elke workshop is ook te boeken, samen met je vriendin,dochter, of andere familie. Je kunt dan ook door de weeks een workshop volgen.

Inclusief doek,alle schildersmaterialen koffie,thee en wat lekkers. een bijzondere middag voor 40 euro pp als het om vier personen gaat  Bij twee personen is het 50 euro pp 

binnenkort meer nieuwe datums. Zie ook Facebook. De schilder zolder van Wiel van licht  Een mooie middag waarin je aan het werk gaat met acrylverf op doek.

Een engelen visualisatie die je mee neemt op zoek naar de engel die bij je is.

Daarna mag je een enneagram engelen kaart trekken.
Met wat technieken door mij voorgedaan, ga je aan de slag, terwijl er mooie engelen muziek op de achtergrond  speelt.

Je zult ervaren dat er echt iets gebeurd.
Na afloop ontvang je van mij nog een uitleg over je engel die je geschilderd hebt per mail.

De mail ontvangt u  ongeveer na twee weken.
De Kosten zijn te vinden op het kopje evenementen workshop op deze website

Ook via Facebook te volgen op De Schilderzolder van Wiel van Licht

————————————————————————————————————————————–

Levensboom schilderen,

 

Schilder je levensboom is de kijk op hoe je in het leven staat. Hoe stevig sta je en hoe ervaar je alles om je heen. Na een visualisatie waarin je op reis gaat naar je levensboom ga je schilderen op doek. Dit kan zijn met verschillende technieken kwast, of en paletmes.

We zien verschillen tussen alle bomen, die  je niet altijd  zo opgevallen waren.

Natuurlijk trekken we nu ook een  kaart. Dit keer de Gaia orakel kaarten(moeder aarde)

Na afloop krijg je informatie mee waarbij jezelf kunt kijken naar de psychologische en spirituele achtergrond van jouw boom.

Ook hier is mooie muziek op de achtergrond aanwezig die je aanzet tot  spiritueel en creatief te schilderen.

————————————————————————————————————————————–

Intuïtief schilderen,

Schilderen vanuit je gevoel, vanuit je ziel, Mooi om te leren voelen in plaats van denken. Voor deze workshop hoef je niet te kunnen tekenen of schilderen.

Mooi om eens te doen. Wat komt er uit je binnenste naar voren. Het is geen kwestie van denken maar voelen. Welke kleur trekt je aan.Wil je met de kwast of met je  vingers werken. Ook, wat voel je  in je lichaam, terwijl je bezig bent met schilderen. Dit alles klinkt misschien zwaar maar het tegendeel is waar.

Op heerlijke muziek en wederom een kleurenvisualisatie duik je in je schilderij. Na wat schildertechnieken mag je beginnen. Die techniek vind ik toch belangrijk want dan nog kan je zelf invulling geven aan je schilderij.maar ga je ook met iets waardevols naar huis. Aan de muur bij je thuis zul je de kracht ervan nog steeds ervaren.

Zomerschilderen,

Aan het eind van elk seizoen geef ik meestal een zomerschilderen dag workshop. Inclusief heerlijke lunch en smiddags een hapje drankje wijntje. Dit alles in mijn fijne tuin. Met twee terrassen en prachtig groen. De prijs is inclusief alle materialen en catering.

Zie voor prijzen en datums bij het kopje evenementen op deze website

en via Facebook: Op de Schilderzolder bij Wiel van Licht